El pary - "Beauty is in YOU" - Producten

Met de jaren ervaring en zoektocht naar de beste producten, kan ik u nu  zeggen dat wij enkel werken met exclusieve topmerken om u de beste resultaten te geven. 
 
Histomer
De kracht van stamcelllen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde Zwitserse methode, gebaseerd op meer dan 18 jaar medische en wetenschappelijk onderzoek.

Plantaardige stamcellen regelen de celademhaling en beschermen op deze manier het huid-DNA tegen enige beschadiging en huidveroudering. Duidelijk bewezen en zichtbare resultaten, vanaf de eerste behandeling.

Meer info >>
 

AHAVA
In tegenstelling tot wat haar naam doet vermoeden loopt de Dode Zee over van levensverbeterende ingrediënten met bewezen herstellende eigenschappen. Ahava werkt nauw samen met hoogstaande universiteiten van over de hele wereld.

AHAVA is uitermate geschikt voor mensen met psoriasis, eczeem, allergische huid, zeer droge huid, kloven, …
 

Hydropeptide
HydroPeptide is de marktleider in Peptiden en Anti-aging huidverzorging omdat we 21 verschillende peptiden op klinische niveaus aan onze producten toevoegen, de grootste variëteit op de markt. We gaan nog een stap verder en voegen er dan nog een verscheidenheid aan vitale voedende elementen aan toe.

Wat zijn Peptiden?
Peptiden zijn celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen. Peptiden kunnen de collageenproductie verhogen, wimperfollikels acitveren en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren.
Een hoog percentage Peptiden betekent een versterkt signaal. Wanneer men de Peptiden regelmatig aanbrengt, worden deze signalen ook vaker verzonden.
 

Kyalin -  Smart Slimming
Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Dit eiwitdieet zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves.

Het gevolg: afslanken!
 

 
CND Shellac

Shellac is het nieuwste ontwikkeling op gebied van nagelverzorging.

Shellac is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. Uw nagels blijven gegarandeerd 2 weken mooi, bij de meeste mensen zelfs 3 weken.

Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar GOOD-BYE. Voor altijd HELLO Shellac. De unieke nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint.
 

 
Universal Contour Wrap
Gegarandeerd verlies van tenminste 15cm in slechts  2 uur tijd!

Bij elke Classic behandeling wordt gebruik gemaakt van een unieke mineraalrijke kleioplossing, gemaakt van enkel de hoogstwaardige ingrediënten. Door deze kwaliteitsnorm te hanteren kunnen wij u een centimeterverlies garanderen, dat ook wetenschappelijk bewezen is. Om te verzekeren dat u de enige echte UCW Classic behandeling ondergaat, krijgt u een officieel certificaat waarop een hologram met uniek serienummer staat.
 
WIMPEREXTENSIONS van Lash Creation

Lange, volle en gekrulde wimpers waar iedere vrouw van droomt!   Met onze één voor één zijden wimperverlenging (geen trosjes of plukjes) kan dat. Weken lang plezier zonder uw eigen wimpers te beschadigen.
  

 

 
 

 Webdesign:
Poecky Creations

   Handboogstraat 27 - 2160 Wommelgem - België
Tel: +32 3 353 84 72 - email : info@elpary.be
www.elpary.be - www.facebook.com/elparywommelgem