El'pary - Universal Contour Wrap

Gegarandeerd tenminste 15 cm verlies in slechts 2 uur tijd. (Wetenschappelijk bewezen!)

Hieronder geven wij de meest gestelde vragen weer. Hopelijk bent u hiermee geholpen. U mag ons ook altijd contacteren.

 Wordt het cm-verlies werkelijk gegarandeerd?

JA! De Universal Contour Wrap Classic behandeling garandeert u een cm-verlies van minimum 15 cm na de eerste behandeling, of u hoeft deze niet te betalen. Ook wordt er gegarandeerd dat deze 15 cm er af blijven tot 30 dagen na de eerste behandeling, zoniet wordt u een gratis behandeling aangeboden. U heeft dus niets te verliezen, buiten de centimeters natuurlijk!

Hoeveel zal ik verliezen?

Het aantal verloren cm varieert van persoon tot persoon. U verliest gegarandeerd 15 cm bij de eerste behandeling, maar het gemiddelde cm-verlies is 20-35cm. Om het maximale cm-verlies te bekomen wordt een reeks van 3 behandelingen aangeraden, zo kan u tot ongeveer 63 cm verliezen. Dus is het niet ongewoon om een volledige kledingmaat te verliezen.

Ik ben juist bevallen, zal UCW werken bij mij?

Zolang u 6 weken wacht na een gewone bevalling en ongeveer 6 maand (vraag uw dokter om advies) na een keizersnede is UCW Classic volkomen veilig. En is het een heel goede behandeling om de buste en buik terug te verstevigen, alsook om striemen te verzachten.

Hoeveel behandelingen kan ik laten doen en om de hoeveel tijd?

Om het maximale verlies te bekomen wordt een reeks van 3 opeenvolgende (met een tussentijd van 7-10 dagen) aangeraden. Na een reeks (van meestal 3-4 behandelingen) wordt een onderhoud (van 1 behandeling om de 2 maand) aangeraden. Om de hoeveel tijd kan ik een behandeling krijgen?

Prijslijst >>

Meer behandelingen >>

 

 

 

 

 

 

 

  
 

 Webdesign:
Poecky Creations

   Handboogstraat 27 - 2160 Wommelgem - België
Tel: +32 3 353 84 72 - email : info@elpary.be
www.elpary.be - www.facebook.com/elparywommelgem